Journal of my life in colorful view......

By: noor azwa rapie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Mar-2008 02:29 Email | Share | | Bookmark
Liza's wedding 15/03/08

Singgahsana raja sehari
"Liza..tu ada peluh kat muka tu.."
"Terima kasih lah sudi datang.."
View all 23 photos...
Sorang lagi member KDU dah menamatkan zaman anak dara. Liza ni dia kerja kat Bursary Dept. Buat majlisnya dekat rumah Pak Long dia kat Baling. Masa nak pergi tu rasa macam jauh sgt....Dgn jalan kecik lepas tu mcm ular kena palu...Bila dah sampai tu rasa lega sgt...Zai dgn Zura sampai kemudia sikit...Tahniah utk Liza & Zam...



Saturday, 7-Jul-2007 03:44 Email | Share | | Bookmark
First steps to Batu Feringgi for Harith

Tgklah muka dia yg sedih sgt...
Harith...peace..
Angah...tak nak lah peluk Aisyh
Saje je nak jalan pegi Batu Feringgi..pergi dgn yanti and jeff. Ingatkan harith sukalah bila tgk laut, rupanya dia takut Blh siap jerit2 ckp..."angah...akut..." Lepas tu dgn kita2 tak bg pergi dekat gigi air.. Menyampah...


Saturday, 25-Nov-2006 07:45 Email | Share | | Bookmark
Saje nak update

Top 10 youngest model
Adakah aku bermimpi?


Thursday, 19-Oct-2006 01:08 Email | Share | | Bookmark
Testing...

gambar first utk new camera
hai...aku si para2
drum set utk budak yg x reti main
View all 6 photos...
Lama rasanya sejak create account pastu tak update2.Sbb utama :takde camera. Jdk bila dah beli camera baru ni semangat tu dtg balik.... Walaupun camera yg dibeli tak secanggih mana...tapi utk permulaan ni kira ok lah..Dan seperti biasa....anak sedara yg tercinta lah yg kena jdk model


Monday, 17-Jul-2006 06:43 Email | Share | | Bookmark
Continue from the Mr. Pingu....

amboi...garangnya muka
mr. pingu ni tgh takde mood...tu yg muka mcm tapai basi...
laa...knp paruh tu senget?berat sgt ke?
View all 12 photos...
Ni sebahagian lagi gambar yg ambik dekat sunshine hari tu. Susah betul nak ambik gambar Harith sekarang ni. Kita dah ready nak ambik gambar dia...dia tak ready lagi.Bila kita tak ready...dia pulak yg tersenyum2 suruh ambik gambar dia. Geram betul...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net